Ирина сигурно е полудяла 04.11 | 17:32

Певицата провежда социален експеримент със съквартирантите от VIP Brother 2013

От Мартина Панайотова

 Тази вечер в лайв изданието на VIP Brother 2013 по Нова ТВ Станка Златева ще получи задачата да посети дома за деца на Отец Иван в Нови Хан.

Олимпийката ще трябва да приготви сладки за хлапетата, а малко по-късно ще получи и възможността лично да им ги занесе. Домът, който стана известен с милосърдието на отец Иван, ще посрещне Станка с отворени обятия.

Как ще се почувства шампионката в компанията на децата и какви емоции ще провокират те в един от най-уравновесените съквартиранти, предстои да видите тази вечер по време на eлиминациите във VIP Brother 2013.

Ирина Флорин ще трябва да покаже на съквартирантите какво означава крайно поведение в общуването. Тя ще получи нелеката задача да казва по една обида на всеки съквартирант, а след това без каквото и да било обяснение, да го целува. Какви ще бъдат реакциите на звездите и до какво ще доведе социалният експеримент на Ирина, ще разберем тази вечер от 20:00 по Нова ТВ.

Довечера, с помощта на поставените предизвикателства номинираните Мишо Шамара, Мира Радева, Станка Златева, Ирина Флорин и Пламен Медаров ще имат голямата цел да спечелят сърцата на  феновете. Как ще приключат задачите на Съквартирантите и кой ще бъде следващият напуснал Къщата на VIP Brother 2013, ще разберете тази вечер от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ.  

Водещи

Най-четени