Искате перфектно тяло? 14.06 | 09:28

Вижте как моделите от Виктория Сикрет поддържат форма

От Лазар Тодоров

Всяка девойка мечтае да има перфектното тяло и да изглежда по-възможно най-добрия начин, за да се хареса на силния пол. Дамите се подлагат на всевъзможни диети, упражнения и нетрадиционни процедури, за да постигнат желания резултат.

Някой от тях дават ефект, други носят не само разочарование, но и обратния ефект. Трудно може да се каже кой е най-правилният начин за вас.

Ние ви предлагаме да разберете как поддържат съвършените си фигури моделите от Виктория Сикрет. За три от ангелите на известната марка разковничето е в тренировки, които включват елементи от не толкова момичешкия спорт - бокса. Това са Адриана Лима, Кандис Суанпоул и Даутцен Крус. Техен личен инструктор е Майкъл Оладжиде.

Сега Майкъл Оладжиде е треньор на супермоделите си. Но в автобиографията му фигурира титла на шампион по бокс, както и съосновател на Aerospace NYC.

За да пригоди грубия спорт за нежните модели Оладжиде е избрал режим от тренировки, които да натоварват цялото тяло, без да са прекалено изтощителни. Той е адаптирал движенията от бокса по начин, който да е подходящ за жени.

Вижте повече за тренировките на моделите на fitwell.bg.

Водещи

Най-четени