Испански жребец ще избира най-красивия български мъж 14.05 | 12:47

Лобсанг Арраке Кастеляно пристига за конкурса Мистър България 2012

От Мартина Панайотова

Един от най-красивите мъже в света пристига у нас специално за Мистър България 2012, който ще се проведе утре, 15 май, в София, съобщиха организаторите.

Изваяният Лобсанг Арраке Кастеляно ще бъде жури в конкурса. Лобо, както е известен в световните модни среди, е носител на завиден брой престижни титли като - Мистър Малага 2003, Испанска красота 2003, Мистър Космополитън 2008 и Мистър Джентълмен Испания 2009.

Първите му стъпки като спортист започват с карате, благодарение на баща му – Себастиян Арраке, който има черен колан 3-ти дан по шотокан. След това се увлича по тенис, футбол и колоездене. Става професионален състезател по колоездене.

На по-късен етап отново се завръща към бойните спортове, но този път към муай тай и кикбокс.

Организаторите на Мистър България FH 1 Agency и ПРофайл припомнят още, че победителят ще представи България на най-големия в света конкурс за мъжка красота – "Мистър Свят”,. Гала спектакълът ще се проведе утре, 15 май в хотел Рейнбоу Плаза.

Претендентите за титлата "Мистър България 2012” са избрани с над 10 кастинга в страната. Количеството желаещите да участват надминаха очакванията на организаторите – над 1 000.

Сред одобрените кандидати има интересни личности с разнообразни професии и хобита. Трудният избор на финалисти, доказа, че българските мъже не отстъпват на доказаната, по световните подиуми, красота и елегантност на българката.

Те до един отговарят на световните стандарти на Мистър Свят – мъжествен, модерен, сексапилен, интелигентен и атлетичен.

Тазгодишното издание на Мистър България 2012 е посветено на благотворителната кауза – "Стани ангел сега”. На тази концепция се дължи и цялостната визия на гала спектакъла.

В нея ще се включат не само Славена Вътова, в ролята на водеща, но и Емил Кирилов, певецът Миро и редица изненадващи атракциони, които ще ни пренесат във фантастичния свят на ангелската сила и красота.

 

Водещи

Най-четени