Истината за инцидента на Лепа Брена 02.08 | 17:38

Певицата счупи и двете си ръце, след падане

От iNews.bg

Лепа Брена вече се възстановява след инцидента, при който счупи и двете си ръце. След успешната операция най-известната сръбска изпълнителка се е прибирала в дома си в Белград и отменила всички концерти и изяви за тази година.

Докторите не й разрешават да пее на големи сцени, а трябва само да си почива. Лепа Брена е с гипс и на двете си ръце. Има счупена кост на левия лакът, контузия на рамото, а по-сериозната травма е на китката на дясната ръка., пише 24 часа.

За пълното възстановяване са нужни 6 месеца. Но каква е истината за инцидента, който предизвика слух в медиите, че Лепа Брена е катастрофирала?

В деня на инцидента певицата слиза по домашни чехли по вътрешните стълби на семейната вила в Нови Винодолски, Хърватия подхлъзва се и се спъва в поставка за чадър. От падането чупи и ръцете си. Незабавно е откарана в най-голямата болница в Ловран. По спешност я оперират на следващия ден. Вземат решението, въпреки че има диагноза венозна тромбоза (причинява образуване на кръвен съсирек в лумена на вената).

Първите симптоми певицата получава по време на концерт в Берлин през 2004 г. Дясната ръка изтръпва и посинява на сцената, а тя завършва участието си с вдигната ръка. След това е приета за лечение във Военномедицинска академия в Белград. Затова, когато я оперират миналата седмица, близките са много изплашени.

В същото време по сръбските медии излиза новината, че певицата е катастрофирала. Оказва се спекулация. Съпругът опровергава слуховете, а тя пуска и доказателство в Twitter - снимка, на която се вижда, че е с гипсирани ръце.

Водещи

Най-четени