Истината за развода на Гуинет Полтроу и Крис Мартин 30.03 | 18:10

Мания на актрисата довела до раздялата им

От iNews.bg

Мания на Гуинет Полтроу довела до краха на брака й. Актрисата от години е вманиачена по по здравословно хранене, алтернативна медицина и Кабала. Вокалистът на "Coldplay" не издържал на строгия режим, на който съпругата му поставяла него и децата им, пишат от dailyexpress.

Мартин често бил забелязван да глези 9-годишната Епъл и 7-годишния Моузъс с лакомства, сладолед и други "непозволени" храни. 41-годишната Полтроу била крайно несъгласна с тези действия на съпруга си и често последвали скандали.

Гуинет неведнъж е шокирала обществеността, като е споделяла методите си на възпитание. Холивудската звезда разкри, че разрешава на Епъл и Моузъс да гледат телевизия само на френски или испански и още от малки ги учи да се хранят здравословно и да избягват сладките храни.

Двамата все още не са коментирали тази информация. Единственото изявление относно развода дойде от страна на актрисата, която написа на личния си лайфстайл сайт, че се развежда, но въпреки всичко тя и Крис си остават семейство, защото на първо място са родители.

 

Най-четени