Италианските модни афери на Николета Лозанова 16.10 | 11:20

Стилът на плеймейтката тази есен

От Мартина Панайотова

Николета Лозанова определено е родната знаменитост, която се е превърнала в модна икона на местно ниво. Стотици млади момичета следят всяка стъпка из магазините на госпожа Божинова и очакват с нетърпение да покаже следващата си покупка.

Николета се превърна и в нещо като моден съветник, който показва най-горещите тенденции на своя Facebook профил.

И така, както от известно време насам се вижда, плеймейтката на 100% се е ориентирала към тенденциите в италианската мода – този факт не ни учудва, имайки предвид, че Валери Божинов наскоро бе вербуван от Верона.

И така, от Николета разбираме, че любимите й марки този сезон са лейбълите Disquared2, Giuseppe Zanotti и Dolce&Gabanna.

От прословутата модна къща на Дийн и Дан Кейтън, мозъците на Disquared2, Лозанова избра ежедневен пуловер с апликация, както и чифт обувки с анималистичен принт.

Лозанова определено се оказа почитател и на прочутите и станали така модерни този сезон боти "No Heel”, които на комерсиалната сцена въведе Лейди Гага. Чифтът, който избра плеймейтката е доста екстравагантен, като цената му достига до 2300 евро за чифт.

В рокля на D&G пък Николета се издокара съвсем скоро – за промо фотосесия за новия клип на Азис. Там Божинова се предреши досущ като италианската икона Моника Белучи.

Лозанова неедократно е заявявала, че избира дрехите си сама, без ничия помощ или съвети. А дали е така...



Водещи

Най-четени