Кайли Миноуг завижда на рок звезди 06.11 | 10:46

Защото за разлика от поп музикантите, те не се притесняват от външния си вид

От Кремена Бедерева

Кайли Миноуг харесвала бръчките по лицата на старите рок звезди. Това сподели звездата в интервю за Popjustice.com. Дори донякъде тайничко им завижда, защото за разлика от поп музикантите, те не се притесняват от външния си вид. 

44-годишната певица смята, че рок звездите не полагат толкова грижи за визията си, колко колегите ѝ от поп средите. Рок музикантите нямат притеснения относно излъчването си, не следват модни тенденции и въпреки това си остават секси.

"Всички рок изпълнители, колкото по-сбръчкани стават, толкова са по-готини! The Rolling Stones, U2, те са най-добрите и все още се справят впечатляващо. Харесва ми да виждам, че все още се качват на сцената. Том Джоунс е може би единственият англичанин, който продължава да се появява в музикалните класации всяка седмица и все още има повече енергия от повечето млади артисти”, споделя австралийската звезда.

Кайли не е убедена, че ще може да поддържа поп кариерата си след 60-те и 70-те си години. А какви нови проекти й предстоят може да разберете на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени