Как Галена разочарова феновете си 06.08 | 10:02

Певицата обмисля сериозни промени в кариерата си

От iNews.bg

Попфолк певицата Галена в последните няколко години непрекъснато е по върховете на класациите в жанра. Това обаче със сигурност е доста отговорно, защото феновете постоянно очакват от нея да е номер 1 и да ги забавлява.

След дълги години в бранша любимката на публиката е твърдо решена да намали среднощните си участия по заведенията. Все пак е майка и съпруга. Нещо повече, тя обмисля да редуцира излизанията си на сцена като цяло, за да има достатъчно време за семейството.

Двамата с половинката ѝ Галин вече съвсем сериозно говорят за второ дете, призна Галена още преди време. Явно е дошъл вече моментът за тази сериозна промяна.

"По принцип не мисля, че раждането на дете може да оправи отношенията в семейството, по-скоро отклонява вниманието от някакви проблеми между мъжа и жената.

Ако второто дете заздравяваше връзката, нямаше да има толкова чести разводи. Напротив. Често мъжът се чувства пренебрегнат от жената след появата на бебето, защото всеотдайността на майката към детето е много по-голяма. Но това е въпрос на отношения и на чувства, разбира се", споделя певицата пред списание Story.

Водещи

Най-четени