Как зодията ви влияе на секса, който правите 23.02 | 18:36

Звездите и тяхната роля в сексуалния ви живот

От iNews.bg

Колко често ви питат каква зодия сте? Често? Почти всеки път, когато се запознаете с нов човек? Това е така, защото мнозина смятат, че в астралния знак са закодирани универсални черти и характеристики на личността, които всеки представител на тази или онази зодия притежава.

Дали сте ревниви, дали сте недоверчиви, дали сте надеждни приятели и т.н. Много хора вярват, че тези и други характеристики зависят от зодията ви. Към тези черти обаче спадат и сексуалните желания и нагласи. Бихте ли правили секс за една нощ? Не и ако сте зодия Козирог или Дева. Ако сте представители на зодия Стрелец обаче, връзките ви до голяма степен са ограничени именно до еднократни авантюри от здрач до зори.

От Div.bg са изготвили списък със сексуалните странности и особености на всяка една от 12-те зодии. Започваме с:

Водолей

Мъжът и жената Водолей е забавен и вълнуващ в леглото. Сексът за тях е като игра и те търсят спонтанността в него. Често това, което най-много ги възбужда е секс набързо. Страстта и романтиката не са важни за Водолея. Не давайте воля на емоциите си, когато сте между чаршафите с представител на тази зодия, в противен случай може да се отегчат бързо от вас.

Ерогенните зони на Водолеите са прасците и глезените.

Риби

Пригответе се за ролеви игри! Рибите са силно сексуални и сексът за тях е свързан с дълбоката им душевност. Те обожават да съблазняват партньорите си и в кревата залагат на физическата страна на секса. Бъдете ширококроени, когато правите секс с представител на тази зодия, тъй като е силно вероятно партньорът ви да поиска да играете роли. Няма да бъдете разочаровани. Рибите ще се погрижат да ви хареса и то много.

Ерогенните зони на Рибите са ходилата. Ако смучете пръстите на краката им ще ги възбудите невероятно.

Овен

Овните обичат да са доминиращата страна в секса и винаги искат да са отгоре. Ще поемат контрол върху акта и ще бъдат бързи и безкомпромисни. Бъдете готови за малко по-груба игра, защото това е тяхната любима страна от секса.

Ерогенните зони на хората от тази зодия са от врата нагоре. Играйте си с косата ѝ, гризнете ухото ѝ. При мъжете това с гризането върши много работа.

Прочетете информацията и за останалите девет зодии.

Водещи

Най-четени