Как може да изпуснеш такава жена? 05.01 | 10:19

Феновете на Силви не спират да задават въпроси на Рафаел

От Краси Киров

Какво направи Рафа? Защо загуби най-красивата футболна половинка? Ето тези въпроси не спират да тормозят феновете на Силви ван дер Ваарт.

Най-одумваната холандска двойка в последно време стана на пух и прах само за няколко дни. Силви ван дер Ваарт и Рафаел бяха щастливо женени според всички медии по целия свят.

В последните години на всяко едно световно или европейско първенство Силви е обявявана за най-готината жена на футболист.

Много е любопитно как Рафа ще удари в лицето такава чаровница като Силви, но всичко е факт и самият той вече много съжалява. Двамата обявиха, че се разделят, но като че ли истинската причина остана малко скрита.

Немските вестници обаче веднага изнамериха защо Рафа и Силви са се скарали. Както се досещате се оказа, че Рафа май е бръкнал в кацата с мед, защото е бил хванат в изневяра с друга телевизионна водеща – Ники Плесен.

Нямаме толкова информация за Плесен, но ще ви предложим няколко снимки, за да прецените заслужава ли си да изгубиш Силви заради Ники. Нека си припомним и уникалните футболни умения на Силви с топката, докато е с токчета. Наистина Силви ще ни липсва, но не се знае може пък и да се хване с някой друг футболист от холандския или германския национален отбор.

Вижте снимки на Ники Плесен, както и страхотните умения на Силви с топката само при колегите от Sporta.bg.

Водещи

Най-четени