Как се става звезда само за 24 часа 09.05 | 07:50

Румънеца и Енчев дават шанс на млада изпълнителка

От iNews.bg

Популярните рапъри и продуценти Румънеца и Енчев са добре познати на публиката освен с песните си, също и с това, че не веднъж са давали шанс на млади изпълнители да се изявят. Най-новата им инициатива в тази посока започна вчера, 8 май. Задачата им е да поставят началото на музикалната кариера на млада певица и да се опитат да я направят известна само за 24 часа.

"Група от 14 ентусиасти в рамките на 1440 минути (24 часа) стартираме музикалната кариера на една млада изпълнителка. Кампанията е част от световното течение на 24-часови стартъпи, създадено наскоро от софтуерна фирма в Хърватска.

Екипът на музикалната компания на Румънеца и Енчев (Селект Мюзик Медиа) си е поставила цел да направи първия музикален стартъп в света, като за 24 часа ще направи изцяло нова песен с музика, текст и аранжимент, обработка на всички вокали, смесване и мастериране, фотосесия, обложка, дигитален рилийз на песента в 250 държави и в над 160 дигитални магазина, организиране и заснемаме на видеоклип, представяне на песента на живо в клуб пред нищо не подозираща публика, прес информация до медиите, радио и телевизионно представяне на готовия проект, разпространение до радиостанции и телевизии, риалити филм за експеримента, като през цялото време видео, снимки и информация ще се публикуват в социалните мрежи", споделиха Румънеца и Енчев на страницата си във Facebook.

Какво точно ще постигне този експеримент предстои да разберем съвсем скоро. Ще проверим още дали е възможно за толкова кратко време резултатите да са на ниво.

"Ще го направим, ЩЕ се забавляваме, Ще надминем себе си, Ще избухнем, Ще докажем, че няма невъзможни неща. Правим го заради адреналина, емоцията, и искаме да провокираме креативност и работа в екип. Нещо като да скочиш с бънджи”, опиянено разказва Енчев. "В нормалния живот това не е възможно или поне всички вярват в това. Ние ще докажем, че за едно денонощие можем да направим всичко”, допълва Румънеца.

Водещи