Как се става истинска златотърсачка 20.06 | 07:04

5 съвета от американската Кобилкина

От Лазар Тодоров

Карла е на 37 години, пропътувала е целия свят и винаги е била заривана със скъпи подаръци от заможни мъже, които просто са се радвали на компанията ѝ. Колко лесно, но и примамливо звучи?! Поради тази причина тя обединява опит и знания със своето "татенце" Алън Шнайдер, за да създадат единствения по рода си Университет за Златотърсачки в Ню Йорк.  

Точно те ще ви покажат 5-те ключа към това да бъдете успешно "татенце" или златотърсачка. Те са сексуалност, разбирателство, благородство, атрактивност и взаимно свързване, отбелязва британското издание Daily Star.

Карла била подтикната да стане майсторка в съблазняването на заможни господа, когато търпението да излиза с бедняци достигнало до своя предел. И ако си мислите, че това е прекалено, само ще споменем, че един от мъжете в някогашния ѝ живот ѝ оставял за ядене остатъци от KFC.

"Когато ме целуваше по устните, ми оставаха трохи от KFC. Беше ужасно. Мисля, че много жени биха могли да разберат за какво им говоря. Ние заслужаваме да бъдем третирани подобаващо, а точно това предвещава сладкия живот, които ще ви научим как да живеете", казва Карла. 

Училищният директор Алън пък твърди, че университетът ще помогне на хората да разберат защо не трябва да се примиряваш с това да живееш мизерен живот.

"Много жени не знаят как да се държат в една връзка, ние ще се опитаме да научим и двете страни, че уважението е едно от най-важните неща. Ще им помогнем да открият искрата по между си, а по-голямата част от тях дори се женят", споделя Алън.

Всички хора в академията са добре изглеждащи, образовани и умни. Все пак за да има разбирателство, трябва да има и разговор помежду им, а когато имат по-голям житейски опит нещата стават много по лесни и за двете страни.

Водещи

Най-четени