Какви са били мотивите на щерката на Дими 12.12 | 10:59

В Лондон тече разследване по случая

От Мартина Панайотова

С прочуствени съболезнования е пълна страницата на Димитър Казълов - бившия учстник от Big Brother All Stars, който изненадващо напусна шоуто заради внезапната смърт на дъщеря си Деметра.

Дими замина веднага за Лондон, където живеят двете му момичета. Там, в общата им квартира по-голямата Ива намира сестра си мъртва.

Докога бащата ще остане в Англия, все още не е ясно. В момента там тече следствие, разказаха негови познати. Една от версиите е самоубийство, което се приема като полукриминален случай, затова е нужно разследване, пишат 24 часа.

Не се знае колко дълго ще продължи и е много вероятно бащата да остане през цялото време там.

Както вече стана ясно, най-спряганата причина за смъртта на девойката е самоубийство, като мотивите, около които все още се гадае, са няколко: нещастна любов, наркотици, евентуална неизлечима болест и депресия, в следствие на това, че Дими е влязъл в Big Brother, където не позволявали на момичето никакви контакти с баща му.

"Разбира се, че не е вярно. Не е търсила контакт с баща си. да ви кажа, вече нищо, което се казва, не ме учудва, то всеки си пише каквото му е кеф. Аз нямам право да коментирам трагедията на Дими,” заявява продуцентът на шоуто Нико Тупарев, пред в. "Телеграф".

Колко време ще продължи разследването и какво ще е официалното изявление на семейството на Дими все още не е известно.



Водещи

Най-четени