Какво възбужда плеймейтката Елена Кучкова 14.04 | 12:57

Хубавицата е решена да сменя имиджа си

От iNews.bg

Една от най-скандалните плеймейтки – Елена Кучкова, може и да се е заканила да сменя имиджа, само че изглежда няма начин да избяга от секса за пари. Ако не вярвате, значи не знаете какво възбужда блондинката.

"Богатите мъже ме възбуждат. Мъжът трябва да е богат и властен, но не харесвам политици. Наистина има богати сред тях, не съм си сложила граница, но като че ли не ме блазнят толкова", обясни блондинката в предаването "Нека говорят" по bTV.

По въпроса с интересната ѝ фамилия, красавицата коментира, че не е псевдоним, а и е наследствена. Според нея е глупаво да си измисля някакво артистично име, защото не се била взела за чак такава звезда. Иначе е тръгнала по пътя към голямата популярност, защото камерите и известността много я изкушават.

В момента Елена се занимава с много неща, предимно със снимки на реклами. Ангажиментите ѝ ставали все повече, можела да се похвали с договори с няколко големи компании и освен това имала предложение за преговори от още две.

"Само хубави неща ми се случват след конкурса "Мис Плеймейт". Много съм щастлива, че аз съм победителката и че тези неща ми се случват. Аз съм убедена в силите си и възможностите си – тази титла си беше за мен", категорична бе Кучкова.

Водещи

Най-четени