Какво е общото между Азис, Слави Трифонов и Димо от P.I.F. 27.04 | 15:01

Трима много различни шоумени, обединени от едно нещо

От Мартина Панайотова

Трима много различни един от друг, но много популярни шоумена в България застават пред камерата на Миролюба Бенатова и коментират едното нещо, което ги обединява – славата.

Филмът на bTV се нарича "Цената на славата" и ще бъде излъчен тази събота и неделя от 19:30 часа.

"Аз отдавна загубих себе си, Васко за мен е мъртъв", споделя Азис, който в момента е на турне в САЩ.

"Първоначално ставаш популярен и започва да те радва всяка една приказка за теб, всеки слух. Но след това искаш да изкачваш нови и нови върхове. Пеенето не ти стига, искаш да бъдеш, да кажем, сред политици, но когато влезеш в тези среди, започваш да искаш да си като тях", споделя певецът,  името на когото отново стои на челните страници по медиите, заради обвиненията в обидно поведение по време на концерта му в Ню Йорк.

"В началото не се натоварвах, но в момента, в който си помислиш, че ти всъщност си много гениален, започват проблемите, защото кранчето рязко спира. Много популярни хора имат проблеми с егото", споделя пред камерата пък Димо от P.I.F., станал любимец на няколко поколения.

"Славата отключва ужасни неща у хората", твърди пък Слави Трифонов – една от най-обсъжданите популярни личности в България за последните 10-12 години.

 

Най-четени