Какво е общото между Дрю Баримор и Еди Мърфи? 04.11 | 20:15

Двамата се оказваха най-надценявани по приходи актьори в меката на кино индустрията

От Кремена Бедерева

Може и да се поспори върху въпроса за заплащането на повечето холивудски актьори, но едно е сигурно - Дрю Баримор и Еди Мърфи са най-надценявани в това отношение. Те са донесли най-малко приходи, спрямо хонорарите, които са получили, според сп. Forbes.

Някои топ звезди могат да донесат десетки милиони долари само с един филм, както е например случаят с Джони Деп и "Карибски пирати", който спечели няколко стотина милиона. Но когато филмите са скучни, това вече е друга история, информира още Reuters.

Романтичната комедия, с участието на Дрю Баримор "Going the Distance" донесе едва 17,8 милиона приходи от билетите в киносалоните. "Everybody's Fine" и "Whip It" също не пожънаха кой знае какъв успех.

Според списанието възвръщаемостта от актьорската игра на Баримор е едва 40 цента за всеки долар, който тя е получила. При Еди Мърфи ситуацията е малко по-добра - 2,70 долара възвръщаемост за всеки вложен долар.

Ченгето от Бевърли Хилс се представя не особено добре през последните години, с неуспешните си участие във филмите като "Imagine That" и "Meet Dave."

Списанието е изготвило класацията въз основата на хонорарите на 40-те най-добре платени холивудски актьори - съобразно сумите, които са получили за последните си три филма и приходите от тях и възвръщаемостта за инвестицията от тях.

Според Forbes Никълъс Кейдж, Никол Кидман, Дензъл Уошингтън, Рийз Уидърспуун също са един от надценяваните актьори, с високи хонорари.

Водещи

Най-четени