Какво е семейното ложе на Ива Софиянска и Антон Божков 04.06 | 22:42

Двамата ще живеят в жилище за 3 милиона в Лондон

От Мартина Панайотова

Както стана ясно от всички медии, милионерът Васил Божков е подарил на своя син Антон и неговата младоженка Ива апартамент в "Канари Уорф", писа сайтът за емигранти в Англия marsmedia.org.

Имотът струва повече от 3 милиона евро и двамата млади сега започват да го обзавеждат. Те са се запознали в Лондон преди 4 години и са живели заедно през цялото време. 

Едва напоследък им се е наложило да се оженят, поради обстоятелства, възникващи обикновено в резултат от съвместното съжителство между двама млади мъж и жена.

Общо взето мнението на повечето хора, които попитахме, е това, че да живееш в "Канари Уорф" е все едно да се заселиш в бизнес център "Младост" в София, само че в лондонския квартал е стотици пъти по-скучно и неприветливо, отколкото в софийския, пишат от сайта. В него все пак живеят хора "с бели якички", чието ежедневие се вмества в курса от вкъщи на работа и от работа вкъщи.

"Канари Уорф" е деловият квартал в Източен Лондон. Той е главният конкурент на историческия финансов център – Лондонското сити. Там е трудно да намериш жилище с повече от две спални, което да не струва от 600 паунда на седмица нагоре. Обстановката е "стерилна", според отзивите. Ако ви е омръзнало да живеете в мухлясали квартири, "Канари Уорф" е мястото, където ще намерите чисти и спретнати жилища. Повечето сгради са по-млади от 20 години, голямата част от тях са лъскави и високи.

През уикендите е безлюдно, когато там нищо не работи, а често пъти не работи и метрото. Самият квартал се намира на Кучешкия остров (Isle of Dogs). На него са разположени трите най-високи сгради в цяла Великобритания: One Canada Square, 8 Canada Square и Citigroup Centre.

 

 

Водещи

Най-четени