Какво има в синята кутия на Мелания Тръмп (ВИДЕО) 23.01 | 12:57

Новата първа дама изненада старата по време на церемонията

От iNews.bg

Церемонията по встъпване в длъжност на американския президент Доналд Тръмп беше през миналия петък и оттогава няколко въпроса вълнуват хората. Като оставим чисто политическата страна на нещата, любопитството ни се спира на двете първи дами, които бяха заложили на изчистена и елегантна визия.

При смяната на караула от другата страна на Океана половинката на Обама остана в леко недоумение. На входа на Белия дом Мишел получи голяма синя подаръчна кутия от Мелания. Оттогава не спират коментарите какво точно е подарила богаташката съпруга на вече бившата първа дама.

Припомняме, че Мишел Обама изпадна в неудобното положение да се чуди какво да прави с подаръка. Накрая ѝ помогна нейният любим, който го отнесе във входа на Белия дом и така не се наложи да позират с него.

Оказа се, че става въпрос за кутия от бижутерската верига "Тифани". В интернет пространството започнаха спекулации какво точно съдържа тя. Предположенията варират от чанта за документи, през голяма лупа, рамка за снимки, колие с обеци до шоколадови бонбони.

От бижутерската къща, съвсем очаквано, отказаха да съобщят какво е имало вътре, с което още повече провокираха любопитството.

Водещи

Най-четени