Какво мислят звездите за секс сцените, в които участват 19.05 | 18:00

Секс сцените могат да бъдат много неловки, категорични са повечето

От iNews.bg

Повечето от нас са виждали любимите си актьори в горещи секс сцени, които са наситени с интимност. Колкото и неловко да е снимането на секс сцена, то е просто неизбежно. А професионалистите в това отношение имат свои малки трикове, които винаги им помагат в тези мигове.

Какъв е опитът на най-известните имена от света на киното, когато става въпрос за снимане на секс сцени? Вижте откровените им разкази:

"Секс сцените могат да бъдат много неловки. Като мъж, първото нещо, което искаш да направиш, е да се увериш, че не се възползваш от нея. Не искаш момичето да се чувства сякаш ти получаваш нещо безплатно. Опитвам се да се направя на глупак по един или друг начин, така че да разведря обстановката и после просто действам, защото не искам да снимам кадър след кадър.” - Майкъл Фасбендър за "Джейн Еър”

"Настъпва онзи отвратителен момент, в който трябва да свалиш дрехите си пред непознати. Има причина да не ходя на плаж по бикини. Така че си помислих "Добре, ще контролирам нещата. Ще направя всичко по правилния начин. Ще си сваля дрехите в последната възможна секунда и ще си ги обличам между паузите на снимките.” След това обаче разбрах, че всеки път, когато си сложа пеньоара обратно, той трие грима от тялото ми, което добавя по 20 минути към снимките. Както с всички други неща в живота, когато престанеш да мислиш, става забавно. ” - Ан Хатауей за "Любов и други наркотици”. Останалите мнения на звездите за секс сцените, в които участват, четете в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени