Какво мнение има дъщерята на Жерар Депардийо за баща си само?!? 06.12 | 21:28

Жюли: Баща ми ще умре след 5 години

От Мая Александрова

Дъщерята на прочутия френски актьор Жерар Депардийо Жюли характеризира баща си като хулиган и ненадежден човек. Тя предсказава, че той ще почина през близките пет години заради безразсъдния си начин на живота, предаде Evening Standard.

"Той няма да живее дълго. 65 години не означават, че е старец. Но като знам как живее, може да се каже, че не му остава дълго. Още пет години и няма да е сред нас. Той е следващият в списъка, знам го", твърди Жюли, която тръгна по стъпките на прочутия си баща и също стана актриса.

В интервю, което 40-годишната Жюли Депардийо е дала по повод издаването на последния албум на брат й Гийом, починал през 2008 г. на 37-годишна възраст от пневмония, тя говори доста остро за баща си.

"Моят баща е хулиган. Говори едно, прави друго. Трябва да се пазиш от него. Не че е предател, но е
по-добре да се стои далеч от него", казва актрисата.

Жюли Депардийо твърди, че не иска да прилича на татко си дори на външен вид. Признава, че си е направила пет пластични операции, за да не прилича носът й на този на Жерар Депардийо.

Актрисата не скрива, че атмосферата в семейството им е била напрегната, скандалите били нещо обичайно, дори на Коледа всички се карали.

Жюли твърди, че на двамата с брат й не им е било никак лесно да израснат в сянката на прочутия си баща. Той непрекъснато е пътувал, през цялото време е обяснявал, че не може да бъде с тях.

"Той не може да остава дълго на едно и също място", казва Жюли.

Актрисата казва още, че баща й е завиждал на таланта на сина си, писателя и музикант Гийом.

Жюли е родена по време на брака на Елизабет и Жерар Депардийо, продължил от 1970 до 2006 година, предаде БТА.

Водещи

Най-четени