Какво поискала Кобилкина на първата си среща 08.03 | 15:10

Сексоложката направила бърз тест на мъжа си

От Надежда Стоянова

Сексоложката Наталия Кобилкина направила бърз тест на мъжа си още при първата им среща. Красивата рускиня поискала теменуги, защото много ги харесвала. И понеже знаела колко трудно се намират, си казала, че ако Делчо открие такива цветя, значи е нейният човек.

"След няколко часа се върна с огромен букет от теменуги", разказа Наталия в предаването CoolT.

Двамата се запознали точно на 8 март преди 10 години и вече толкова време живеят прекрасно. За да не им е скучно един с друг, те непрекъснато търсят някакво разнообразие.

"Много е важно да разбираш партньора, да му даваш свобода да върши нещата, които харесва. Да го държиш в рамки не е добре", категоричен бе мъжът й.

Разбира се, добрият брак се крепи и на някои правила. Едно от нещата, които са много важни за тях, е да правят това, което искат. Не е нужно той да ходи на нейните семинари, нито тя да го придружава в неговите забавления.

"Различни хора сме и си даваме лично пространство. И още нещо. Когато жената влиза е в предместруален период, става по-нервна. Аз започвам бързичко да превключа фокуса на хубавите неща. Намирам поне 10-20 хубави неща, за които съм благодарна в нашата връзка", разказва още Наталия.

Водещи