Какво предсказа кафето на Емилия 16.07 | 13:19

Певицата пуска многозначителни статуси на фен страницата си

От Мартина Панайотова

Емилия напоследък работи доста упорито. Преди време изпълнителката направи концерт промоция на новия си албум, a сега се е заела да "облече" песните си във видеа.

На своята официална страница във Facebook Емилия написа: "След "Ще чакам да ми звъннеш" ОБЕЩАВАМ да снимам и "Просто те убивам". Ще си удържа на думата за всички, които харесват толкова много тази песен".

Обещанието трябваше да се даде заради Николета Лозанова, която се оказа, че ще се снима в песента "Ще чакам да ми звъннеш". Това направи проекта приоритетен и остави осъществяването на останалите видео клипове за по-напред във времето.

Интересно е обаче още, че от известно време насам Емилия публикува своите нови песни на фен страницата си, като над всяка тя пише по една ключова фраза от текстовете им.

Вчера Емилия написа "В нея търсиш мен", а днес – "Днес късметът ми с кафето е, че ме чака любов..."

Дали това са случайно подбрани фрази или певицата е решила да ги адресира към някой определен човек, може само да се гадае.

Припомняме, че преди време изпълнителката се раздели с половинката си Коко Динев, от когото има дете. Наскоро обаче тя нито отрече, нито потвърди повторното им събиране, като каза, че не иска да коментира ситуацията предварително.



Водещи

Най-четени