Какво се случва в bTV, след като Ани Салич напусна 10.01 | 13:30

Бивши колеги на Ани Салич твърдят, че тя е страшен лицемер

От Лазар Тодоров

Екипът на bTV вече четири седмици е без Ани Салич и изглежда тя никак не им липсва. Първоначално колегите й не вярвали, че тя се мести в Нова Телевизия, но след като прочели официалното съобщение вдигнали купон в близкото заведение, научи "Всеки ден".

Ани Салич е успяла да си спечели омразата на всички колеги в bTV, заради склонността си към интриги. Тя се държала двулично с колеги си. Пред тях била мила и не спирала да ги хвали, а зад гърба им ги обвинявала за некомпетентност.

"Нека ръководството се тръшка за загубата на едно от лицата ни, ние сме щастливи и не сме спрели да празнуваме. Яка им душа сега на хората в Нова, които ще трябва да й търпят интригите. Предупреждаваме ги, че такава змия не са виждали", коментират в нюзрума на Би Ти Ви.

 

Ани Салич е обвинявана за ужасна атмосфера в редакцията и разделяне на лагери и знаела, че не е достатъчно компетентна по отношение на политическия и икономическия живот у нас и просто чете текст, написан й от професионалистите. Затова за нея било по-лесно да компенсира, като насъсквала един срещу друг колегите си.  

Водещи

Най-четени