Какво се случва с екс-адреналинките 19.07 | 16:38

Само след седмица две красавици ще станат част от "Господари на ефира"

От Мартина Панайотова

Кастингът за адреналинки на "Господари на ефира" тече с пълна сила. До финала остават броени дни – той е планиран за 25-ти юли. Дотогава всички желаещи момичета могат да кандидатстват на сайта на шоуто gospodari.com, съобщиха продуцентите от Глобал Вижън.

Конкуренцията се засилва с всеки изминал час и задачата на Джуди Халваджиян, който трябва да избере финалистките става все по-трудна. Избраните красавици ще имат честта да открият юбилейния 10-и сезон на култовото шоу, което ще се излъчи по Нова тв.

Вакантното за момента място на адреналинка в "Господари на ефира" е примамливо за все повече млади момичета, защото освен популярността и обичта на стотиците хиляди фенове, работата в едно от най-популярните предавания през последните години отваря много врати на талантливите дами.

Три от бившите адреналинки в момента живеят в САЩ, където се реализират повече от успешно. Спокойно може да се каже, че те сбъднаха не само българската, а и американската мечта. Евгения Радилова - Ени (прекрасната брюнетка от първата двойка Адреналинки) превзе сцените на Бродуей, постигайки мечтата си да бъде актриса. Тя вече има доста представления зад гърба си, както и няколко рекламни договора. В момента Ени се готви за поредната си театрална премиера.

Партньорката ѝ Теди също работи в Америка, където управлява танцова школа. Заради травмата си пък, Веси (която напусна шоуто след скъсан менискус и беше заместена от Алекс) все още не се занимава активно с танци, но и тя живее и работи в страната на неограничените възможности. За щастие на почитателите си някои от Адреналинките избират кариера в България. Красавицата Жана (Жанета Танева) сбъдна мечтата си да стане ТВ водеща.

Продуцентите съобщават още, че кандидатките за адреналинки в кастинг 2012 са вече над 400. Странното е, че за пръв път сред момичетата преобладават брюнетките. Горната възрастова граница за момента е 29 години. Не липсват обаче и момичета, които все още са на 17, но до септември вече ще са пълнолетни.

Открояват се омъжени дами и млади майки, както и момичета, за които това няма да е първият Кастинг за Адреналинки. По-интересното е, че няколко кандидатки може би все още не подозират, че участват в надпреварата, защото са записани от техни близки.

 



Водещи

Най-четени