Какво се случи с актьорите от "Бъфи - убийцата на вампири" 01.07 | 18:30

Вижте как се е развила кариерата на екипа от звездния сериал

От Йоанна Димитрова

Децата на 90-те години са прекрасно запознати с култовия сериал "Бъфи - убийцата на вампири".От него стартира кариерата на любимата ни "убийца, на Алисън Ханиган, Каризма Карпентър и много други.

Сериалът се излъчваше от 1997 година до 2003 година. Ето как се разви животът на екипа след края му:

 

 Сара Мишел Гелар (Бъфи Съмърс)

1528486

Краят на сериала е само началото на кариерата на Сара Мишел Гелар, въпреки че тя така и не намери роля като тази от "Бъфи", която да засенчи тази, който я направи звезда.

Гелър се пробва във филма на ужасите The Grudge (и неговото продължение) и игра заедно с Линдзи Лоън във филма The Ringer.

Тъй като това не е достатъчно тя се присъединява към сериала с Робин Уилямс, който играе неин баща в  комедията "Откачалки", а сега се е присъединила към съпругата на Фреди Принц Младши като глас на герой от Star Wars Rebels Disney.

Алисън Ханиган (Уилоу)

1528487

Освен като Уилоу в "Бъфи - убийцата на вампири" никога не забравяйте Алисън като Сабрина, младата вещица.

След "Бъфи" Ханиган продължава кариерата си като абсолютен професионалист. Участва в American Pie, гост-участник е в Veronica Mars, преди да създаде друг възлюбен характер в сериала "Как се запознах с майка ви", а именно Лили.

Николас Брендън (Ксандър)

1528489

Най-добрият приятел на Бъфи - Ксандър, никога не е имал никакви свръхестествени способности, но това, че е просто човек винаги е било най-голямата му сила.

Що се отнася до човека, който го играе, Николас Брендън, нещата в личния му живот станаха малко по-бурни след "Бъфи - убийцата на вампири", но той все още продължава да играе сладкар в телевизионния сериал "Поверително от кухнята".

Появи в няколко епизода на "Анатомията на Грей", "Частна практика" и имаше поддържаща роля в "Престъпни намерения".

Той не трябва да се бърка с неговия брат близнак, Кели Донован, който всъщност се присъединява към актьорския състав на "Бъфи".

Каризма Карпентър (Корделия)

1528491

След "Бъфи - убийцата на вампири" Каризма е била забелязана като гостуващ актьор в предавания като Greek, The Lying Game и Burn и последва стъпките на Алисън Ханигън с поддържаща роля в Veronica Mars.

След това Карпентър става водеща на разследващите серии на Discovery, наречени "Преживелите ада", за да покаже вдъхновяващи истории на жени, които са се преборили с ужаса от изнасилване, обир или друго нападение.

 

Дейвид Бореаназ (Ейнджъл)

1528493

Дейвид Бореаназ не беше без работа за дълго, след като шоуто му бе отменено през 2004 година. Той играе агент Сийли Буут в "Кости" от 2005 г. насам и е почти еднакво добре известен с двете роли на този етап.

Джеймс Марстърс (Спайк)

1528490

Лошото момче Спайк сам си спечели репутацията в "Сънидейл", но в крайна сметка той се промени и игра в "Бъфи".

Марстърс остави отпечатъка си върху "Бъфи - убийцата на вампири" и "Ейнджъл", както и набра още по-голяма известност с ролите в Smallville и Torchwood. Публикува няколко солови албума и продължава да се наслаждава на добра музикална кариера.

Сет Грийн (Оз)

1528484

Червенокосият тийнейджър - върколак вече показа лицето си и в киното и телевизията след участието си в сериала.

Грийн участва в "Ейнджъл" и в почти всеки сериал, познат на човека през последното десетилетие. Той в производител и ко-създател на The Robot Chicken, на Крис Грифин в Family Guy, както и озвучава Леонардо в Teenage Mutant Ninja Turtles.

Ема Колфийлд (Ания)

1528488

Обърканият бивш демон обърна световния Ксандър с главата надолу.

Както и в "Бъфи", Колфийлд никога не е заемала дългосрочна роля. Тя се появява в редица сериала, включително в Monk и Life Unexpected, но спечели много признания от критиката за ролята си на сляпата вещица от Хензел и Гретел в Once Upon A Time.

Мишел Трачтенбърг (Даун)

1528492

След "Бъфи" тя има известен брой повтарящи се или второстепенни роли.

Снима се в поредица от филми включително Euro Trip и Ice Princess Disney, преди да се появи в Gossip Girl като злобната Джорджина. Тя също участва и в краткотрайната драма Mercy.

Водещи

Най-четени