Какво си казаха Индира и Борислав извън „Къртицата“ 03.05 | 10:30

Имат ли бъдеще като двойка

От iNews.bg

Индира и Борислав се видяха извън Базата на "Къртицата" в Жените говорят по TV7. Там Индира за пореден път демонстрира не особено топли чувства към плейбоя. Пред смаяния поглед на Жени и Мая танцьорката стовари пред него огромен куфар. Той й е бил даден на заем от Борислав, дни преди двамата да влязат като съотборници в риалитито.

На въпрос на Жени дали си оставила някоя негова фланелка, Индира категорично отговори, че не иска да има нищо общо с Борислав. Екзотичната красавица и ценителят женската красота преживяха една кратка, но доста бурна любовна история.

"Каквото било, било - от тук нататък продължаваме. Сега съм свободен мъж и чакам специалната жената в живота си", измъкна се от темата Боби.

Компания на бившата двойка правеха останалите участници, които напуснаха "Къртицата". Христина Русева призна, че докато съпругът й е бил в базата е кръстосвала нощните заведения на София в компанията на Гергана Грънчарова.

1269107Гери пък беше категорична, че е преодоляла връзката си с автомобилния състезател Георги Танев: "Връзката ни продължи година и половина и това постоянно спрягане с него не го разбирам. Напълно съм го преодоляла."

Всеки от бившите съотборници посочи своя фаворит за новата къртица. За Емил и Христина Русеви, това определено е Бориса. Останалите се раздвояват между Сано и Георги.



Водещи

Най-четени