Какво си причини Владо Карамазов в Камбоджа 26.02 | 10:52

Водещият на „Сървайвър“ се гмурна в местната култура

От Мартина Панайотова

Бръснар от салон в камбоджанския град Сиануквил докара на актьора Владо Карамазов визия като на герой от анимационен филм.

Водещият на "Сървайвър” пусна във Facebook кадър как стои и гледа доста кисело отражението си в огледалото, докато едър мъж безжалостно маха палавите му кичури.

Приятелите на Владо веднага отбелязаха, че след като машинката за коса спре да бръмчи, е спорно дали истинският Карамазов, или този в огледалото, ще е по-доволен и кой всъщност ще плаща. Захари Бахаров шеговито съветва колегата си да внимава следващия път къде сяда за подстригване.

"За момента си истински щастлив, че все още има върху какво коафьорите в далечната страна да се упражняват”, отбеляза екранният Иво Андонов от "Под прикритие”, цитиран от в. Монитор.

За да спре потоците от загрижени коментари, Карамазов помести и втора снимка в социалната мрежа. На нея се вижда рекламното пано на въпросната бръснарница. Там присъства и думата "пич”, изписана на латиница. Рекламата обещава, че господата не само ще се сдобият с нова прическа, но и ако трябва ще получат и дискретен грим.

"Ето заради това се реших да вляза вътре. Все пак там подстригват само пичове”, опитва се да се шегува със себе си Карамазов.

Водещи

Най-четени