Какво събра Рафи и Радина Кърджилова? 20.08 | 08:13

Известни българи се обединиха в общ проект

От iNews.bg

Актрисата Радина Кърджилова и певецът Рафо Бохосян обединиха сили в името на един общ проект. Двамата се присъединиха към социалната кампания "Аз карам велосипед, последвай ме!". Те станаха посланици на кампанията, чиято цел е да привлече вниманието на хората към по-активен и здравословен начин на живот на колела., пише Нова ТВ. 

Радина Кърджилова споделя, че обича да кара колело по паркове и градинки, места без натоварено движение. Тя смята, че българските шофьори не са толерантни и предпазливи към велосипедистите. 

1366062

 

Рафи Бохосян е запален велосипедист от малък и обича да кара предимно в Бъргас. Той не смята, че столицата е подходящо място за велосипедисти и приканва хората да внимават по пътищата, когато са на две колела. 

Към кампанията "Аз карам велосипед, последвай ме!" се включиха и други известни лица кат: Поли Генова, Ивайло Захариев, Митко Павлов, Рут Колева, Дидо от Д2, Димо от ПИФ, Станка Златева, Мария Гроздева, Деян Донков, Орлин Павлов, Стойко Сакалиев, Милен Цветков, Крум Савов и много други.

Водещи

Най-четени