Какво ще кажете за новото секси трио (СНИМКИ/ВИДЕО) 13.06 | 15:30

Велина, Моника и Вероника атакуват музикалната сцена

От Надежда Стоянова

Неотдавна iNews издаде, че три от кандидатките за короната "Мис България” миналата година подготвят специална изненада за всички. Любимият модел на представителите на попфолка – красавицата от Сандански Велина Узунова, и колежките ѝ от Русе Моника и Вероника Ланчеви се устремиха към музикалната сцена. Нещо повече, те официално представиха видеото към дебютното си парче "Ако няма кво да кажеш”.

И макар че пеенето не им е най-голямата сила, трябва да признаем, че момичетата звучат интересно и определено правят впечатление. Е, вярно, не ги чуваме да отпускат кой знае колко глас, но пък това може да се случи в следващото им предложение.

Песента им е смесица между поп и хип-хоп и е дело на хитмейкъра Криско. За видеото пък се погрижи най-добрият режисьор за миналата година Bashmotion, който осигури куп горещи кадри за наслада на мъжката аудитория.

"Никой не очаква да ни види в такава светлина, затова много хора ще бъдат изненадани. Не го прави да градим музикална кариера, а за удоволствие. Приемаме го като предизвикателство. Трите мислим еднакво и се разбираме прекрасно. След конкурса "Мис България" почти не се разделяме.

Идеята на песента ни дойде ни дойде по време на общи снимки на видеоклип. И трите си помислихме защо следващият да не бъде нас. Много харесваме проектите на Криско. С риск да ни откаже го помолихме да ни направи песен. В началото помисли, че се шегуваме, но след това се съгласи", разказаха момичетата преди време.

Как са се справили с това предизвикателство преценете сами. От нас видеото, от вас коментарите. Снимки от промоцията на новото трио и от работата по клипа можете да видите тук.

Водещи

Най-четени