Какво ще празнува Антония Петрова - Св. Валентин или Трифон Зарезан? 12.02 | 07:45

Оказва се родните знаменитости избират романтичния празник

От Кремена Бедерева

Тази година част от родните звезди решиха да изберат да празнуват Свети Валентин пред Трифон Зарезан. Вместо да надигат тежки чаши с отлежало вино, светските личности се стягат за романтични жестове, пише в. "Монитор".

За Дичо 14 февруари е специална дата. "Ще бъдем с Карина във Варна. Там имам участие и смятам да я изненадам с релакс в СПА хотел”, разясни плановете си музикантът. Той не е от привържениците на Трифон Зарезан. "Всяка събота и неделя зарязвам. Иначе е хубав български празник, все пак по нашите земи има изобилие от вино, но не ми е нужен ден, в който да го отбележа”, смята певецът.

Водещата на "Жените говорят” Ива Екимова също залага на празника на влюбените. "Аз Трифон Зарезан го чествам всеки ден. Затова романтиката и любовта си заслужават да се отбележат на 14 февруари”, категорична е Екимова. Тя ще изненада любимия си Петрозар с еротично бельо. "То не е за него, а за мен. Иначе най-романтичният подарък, който съм получавала, винаги е бил следващият”, коментира блондинката.

Мис България 2009 Антония Петрова още от ученическите си години предпочита романтичния празник. "Възпитаничка съм на английска гимназия и там традицията беше да се отбелязва Свети Валентин. Не мога да си обясня защо има толкова много негативно отношение към празника. Най-романтичният жест, който съм получавала от моя съпруг, е огромен букет с няколкостотин рози. Даже не успях да ги преброя. Иначе очаквам тази година да ме изненада с бижу”, надява се Петрова.

Навръх Свети Валентин шефката на модна агенция "Визаж” Жени Калканджиева ще работи в столичен клуб. "Представители на мъжкия пол, които притежават творчески талант или просто имат свежо чувство за хумор, ще имат възможност да посветят четиристишия, кратка проза или хайку на Калканджиева. Сърцето и ръката є обаче не са в наградния фонд”, уточниха организаторите. Жени е подготвила ред предизвикателства за влюбени и разлюбени двойки, за самотни сърца или търсачи на силни усещания.

Водещи

Най-четени