Калин Врачански катастрофира с мотор 28.08 | 17:00

Актьорът харесва юнското море, защото е тихо и спокойно.

От Лазар Тодоров

Калин Врачански се отдава на екстремностите и това понякога му поднася лоши шеги, които актьорът успява да преодолее с усмивка. Има голяма страст към високите скорости и мотори и е претърпявал няколко инцидента, но това не намалява гладът му за адреналин.

Актьорът споделя пред bTV, че се придържа към умерения риск, защото все пак трябва да се следи здравия разум, за да може да продължава снимките и представленията си. Той разказа за случка преди години, когато го блъснала кола точно преди представление. Наложило се да е върне гипсиран на сцената.

Той има нужда от екстремни спортове, защото му носят адреналин и го карат да се чувства истински свободен, а свободата е най-важното нещо за човешкия дух.

Калин Врачански споделя и откровените си предпочитания към морето определено през юни и септември, когато то е тихо и спокойно и създава по-вдъхновяваща и романтична обстановка. Той може да прекарва безкрайно много време на в близост до морето, защото така се успокоява и успява да забравя ангажиментите си.

Актьорът разкри, че в момента снима нов филм, който ще бъде екшън и ще си партнира с Асен Блатечки.

Най-четени