Камелия ги показа и на македонците 10.09 | 10:42

Певицата отново с любимата си рокля с деколте

От Мартина Панайотова

Фурията Камелия определено е една от най-големите немирници в бранша. Родната Памела Андресън обожава да провокира с голотата си, като не се свени да стига до крайности – нещо, на което сме ставали свидетели не ведъж.

Оказа се, че Ками реши да покаже по малко талант и природни дадености и зад граница. Певицата публикува на Facebook профила си няколко фотографии от гостуването си в град Виница, Македония.

От тях се вижда, че купонът определено се е вихрил, още повече, че за сценично облекло, Камелия бе избрала емблематичната си жълта рокля, заради която преди няколко месеца цяла България се осведоми как точно изглежда певицата по зърна на сцената.

Паралелно с това, около Камелия се въртят и други слухове. Последните клюки говорят, че красавицата е бременна от приятеля си Златин. Коментарите бяха провокирани от други нейни снимки, на които коремчето й е видимо закръглено.

Самата Камелия не е потвърдила или отрекла твърденията, но преди време, в телевизионен ефир бе признала, че не бърза да става майка.



Водещи

Най-четени