Камерън Диас няма търпение да стане на 40 20.05 | 10:45

Актрисата споделя, че стареенето не я притеснява, защото тренира ежедневно

От Вероника Стойновска

Красивата актриса на Холивуд Камерън Диас по-късно това лято, на 30 август, ще стане на 40 години, съобщава contactmusic. Звездата споделя, че приближаването на рождения ѝ ден не я притеснява, но за сметка на това, за нея възрастта е била истинско изтезание в началото на кариерата ѝ.

39-годишната актриса не се притеснява от стареенето, защото казва, че тренира, за да остане "във форма". Диас споделя, че тренировките са важни за нея и ги прави ежедневно. Актрисата смята, че мускулите са от изключително значение, защото те "носят" и поддържат телата ни. Поради тази причина харесва тежестите.

Атлетичната красавица споделя, че няма търпение да дойде рождения ѝ ден, както и нямала търпение да стане на 30, когато била на 20. Тя се радва, че никога няма да ѝ се налага да се върне към 20-те.

Всъщност именно на 21 години, тя е избрана да партнира на Джим Кери в едноименният филм "Маската", което даде огромен тласък на кариерата ѝ.

Камерън, актрисата, която наскоро участва в нашумялата лента "Очаквай неочакваното" признава още, че отначало, когато се сдобила с новата си по-къса прическа, я ненавиждала, но с времето започнала да харесва новата си визия.

Водещи

Най-четени