Камерън Диас прибегна до пластичната хирургия 25.01 | 16:28

Актрисата се готви да стане на 40 г. с нови гърди и изпънато лице

От Олга Андреева

Пластичният хирург на звездите в Холивуд разконспирира Камерън Диас, че е лягала под скалпела. "Лицето ѝ изглежда доста странно", заяви малко нетактично д-р Антъни Йон, цитиран от Music Rooms.

Камерън Диас се раздели с бейзболната звезда Алекс Родригес миналата година и явно се е опитала да преодолее емоционалната криза като наблегне на външния си вид.

Освен това този август актрисата трябва да навърши 40 години и желанието ѝ да докаже, че все още не е за пренебрегване е по-силно от всякога, коментира Radar Online.

"Има нещо в лицето ѝ, което изглежда доста странно. Сякаш се кани да вземе ролята на колегата си Джим Кери в "Маската", коментира престижният хирург.

И обяснява в подробности: "Челото ѝ е особено гладко – вероятно е прекалила с инжекции с Botox. Не вярвам обаче да е стигала до фейслифтинг." Според експерта е възможно актрисата да се е подлагала и на лазерна терапия и химически пилинг.

Неотдавна папарашки снимки на Диас по бански разкриха сериозна промяна в деколтето ѝ, което със сигурност говори, че е прибегнала и до гръдни импланти.

Водещи

Най-четени