Кание Уест и Ким Кардашиян плащат 2 милиона долара на Джей Зи и Бионсе 22.05 | 15:00

Ще пеят на сватбата им

От iNews.bg

Джей Зи и Бионсе са пред приключване на преговорите да пеят на сватбата на Кание Уест и Ким Кардашиян срещу 2 милиона щатски долара, съобщи "Contactmusic". Двойката преговаря с телевизията Е!, която продуцира риалити предаването за семейство Кардашиян и финансира частично сватбената церемония.

Те са поискали 2 милиона долара за кратко шоу. Ким Кардашиян е похарчила още два милиона долара за сватбена рокля, като дори не е сигурна, че ще носи. Тя е създадена от британката Сара Бъртън, която облече за големия ден Кейт Мидълтън. Ким обаче е поискала нейната рокля да е с много по-голямо остро деколте и да е много прилепнала.

Брюнетката има още два варианта и не е решила с кой да отиде до олтара. Въпреки че телевизия Е! финансира част от разходите, Кание Уест и Ким Кардашиян ще похарчат още 7 милиона долара. Двамата са планирали репетиция на вечерята, която ще струва 650 000 долара. Тя ще бъде подготвена от майстор готвачи от цял свят.

Охраната струва 3 милиона долара, цветята са за един милион. Храната струва около 2000 на порция, а шампанското - 6000 долара бутилката.

Бионсе и Джей Зи първоначално не са мислели да присъстват на церемонията, защото не са искали да бъдат снимани. Освен тях в програмата е и Лана Дел Рей. Празненството ще приключи с фойерверки за 200 000 долара.

Водещи