Карбовски с екстеншън за спомен от Джулиана Гани 31.03 | 10:00

"Мис Силикон" изненада водещия с музикален талант

От iNews.bg

Колкото и водещият Мартин Карбовски да твърди, че не му допадат силиконовите красавици, те редовно гостуват в предаването му по TV7. В последния брой дори беше поканил не една, а две – Джулиана Гани и Габриела Радославова, които имат солидно количество подобрения по себе си.

При срещата Карбовски се сдоби за спомен с част от екстеншъните на Гани – кичури. Така тя му доказа, че може да изглежда добре и в естествен вид. Другата гостенка пък доброволно остана без никакъв грим.

Двете момичета изненадаха всички с факта, че освен да бъдат красиви, крият и таланти. Носителката на титлата "Мис Силикон" например – Джулиана, се оказа страхотен музикант. Тя разбирала от класическа музика, защото е завършила Музикалното училище в Пловдив. Затова перфектно изсвири "Елиза" на Бетовен. Оказа се обаче, че зарязала музиката, защото й омръзнало.

"Всичко ми дойде в повече, защото за да си добър музикант, трябва много свирене всеки ден. В продължение на много години го правех и в един момент ми писна и направих промяна", обясни тя.

Нейната русокоса колежка – Габриела, "Мис Джуки", пък бе категорична, че има талант на журналист. Искала да стане скандална водеща като Венета Райкова и дори се опита да вземе интервю от Карбовски.

"Това, което можем да правим най-добре, е шоу", категорични момичетата.

Водещи