Карлос Насар е най-голямата утеха на гимнастичката от ансамбъла Магдалена Миневска 13.08 | 11:30

Щангистът не се отделя от нея след разочарованието на любимата му заради четвъртото място в Париж

От iNews.bg

Олимпийският шампион Карлос Насар е най-голямата утеха на гимнастичката от ансамбъла Магдалена Миневска. Щангистът не се отделя от нея след разочарованието на любимата му заради четвъртото място в Париж. Преди това Насар бе и в залата, за да подкрепи любимата си по време на състезанието.

Въпреки че е търсен непрестанно заради огромния си успех на игрите, Карлос прекарва всяка свободна минута с приятелката си. В неделя заедно разгледаха Париж, където Насар е роден преди 20 години. Разходиха се и из олимпийското село и се срещнаха с други спортисти. Там си направиха и селфи за спомен с президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева.

Насар и гимнастичката се запознават на Белмекен

"С Карлос и Маги днес в олимпийското село. Вярвах, че и двамата след олимпиадата ще се снимат с медалите си. Явно ще трябва да направят снимката на следващите Олимпийски игри в Лос Анджелис 2028! Пожелах им го днес! Не всичко е медал в този живот", написа Илиана Раева към снимката на тримата.

Вечерта Миневска и съотборничките й посетиха закриването на Олимпийските игри на "Стад дьо Франс", докато Насар предпочете да си почине. На стадиона Магдалена и останалите момичета от ансамбъла бяха поздравявани от чужди спортисти. Момичетата и треньорката им Весела Димитрова позираха за спомен с надежда след четири години да дефилират като медалистки.

Карлос и Маги са заедно от около година и половина. Запознават се по време на съвместен лагер на гимнастичките и шангистите на Белмекен.

Миневска (в средата) със съотборничките и треньорката си на закриването

"Аз предприех запознанството. Не се влюбвам само в лицето й, а в душата. Смятам, че тя е и красива, и с красива душа", признава световният рекордьор.

Гимнастичката пленила сърцето на щангиста с характер.

"Излъчва нежност и чистота, които трябва да има една жена. Невинността в погледа й..., което за мен е важно в едно момиче", споделя влюбеният Карлос в началото на 2024-та.

Насар разкри и тайната на невероятния си успех в Париж. Оказа се, че това е обикновена сол.

"Имах много крампи по краката и гърба и затова ядох 4 лъжици сол", разкри след успеха Карлос.

Водещи

Най-четени