Кейт Мидълтън празнува рождения си ден у дома 09.01 | 09:54

Херцогинята не желае пищно празненство

От Елена Кирилова

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън днес (9 януари) навършва 31 години, съобщава Huffington Post.

Всъщност последната година животът й коренно се промени. Тя обяви пред света, че е бременна, обиколи света със съпруга си принц Уилям и се замеси в скандал с голи снимки.

Новината за бременността й се появи, след като Мидълтън беше приета в болница през декември с оплаквания от сутрешно гадене. След като стана ясно, че в кралския двор ще се появи нов наследник, херцогинята драстично ограничи публичните си ангажименти, за да се грижи повече за себе си по време на бременността.

През 2014 г. не се очаква тя да пътува по царските обиколки, каквато е традицията, именно заради дългоочакваното й първо дете.

Според източници на Mirror херцогинята няма да отбележи рождения си ден с грандиозно тържество. Тя ще бъде със съпруга си в дома им в Уелс, а самият рожден ден ще представлява романтична вечеря за двама.

Мидълтън се омъжи за Уилям на 29 април 2011 г. с пищна церемония, която се състоя в Уестминстърското абатство. Сватбата беше гледана от милионна аудитория по целия свят, тъй като се предаваше по телевизията.

Водещи