Кейт Мос се разголи в подкрепа на кампания срещу насилието над деца 13.05 | 14:18

В благотворителната кампания взе участие и дизайнера Валентино

От Вероника Стойновска

Британският модел Кейт Мос се снима без горнище за аукционната къща Bonhams, в подкрепа на кауза за набиране на средства в помощ на кампанията срещу насилие над деца NSPCC, предаде IBTimes.

Снимката е направена от норвежкия фотограф Солв Сундсбро, който е уловил прелестта на 38-годишният супер модел само по чифт блестящи панталони.

Кейт е омъжена за фронтмена на The Kills – Джейми Хинс и има 9-годишна дъщеря от бившия си съпруг Джеферсън Хак. Супермоделът не е единствената знаменитост, която участва със своя снимка в аукциона на Bonhams, който ще се проведе на 17 май. Каузата се провежда в помощ на кампанията срещу насилието над деца и предоставя психиатрична помощ на деца и млади хора, които са станали жертва на насилие.

Повечето известни фотографи и частни колекционери са предоставили техните творби в полза на аукциона. Ще участват също така и други известни фотографии като снимката на Бриджит Бардо и Шон Конъри от 1968 година.

Джослин Филипс, главен фотограф на агенцията Bonhams, съобщи в изявление, че са щастливи да работят за NSPCC и да предложат тази вълнуваща група от снимки на търг за набиране на средства за такава полезна кауза.

Сред другите звезди, които ще предоставят снимки за търга, са известният дизайнер Валентино, Флорънс Уелш (от "Флорънс и машината") , британският актьор Оливър Рийд, художникът Демиан и други, проявили желание да участват, знаменитости.

Водещи

Най-четени