Кейти Пери и Ръсел Бранд пред развод?* 01.12 | 09:20

Информацията за раздялата им не е потвърдена официално

От Олга Андреева

След изненадващата раздяла на Дженифър Лопес и Марк Антъни, Деми Мур и Аштън Къчър, сега се появи информация, че Кейти Пери и Ръсел Бранд също са решили да сложат край на брака си.

Слуховете, че двойката се развежда все още не са нито потвърдени, нито отречени официално. Говорителят на Ръсел е заявил, че не може да коментира въпроса на този етап, посочва сп. OK.

Певицата и комедийният актьор се ожениха през октомври 2010 г. на частна церемония в Индия. Натоварените им графици обаче станаха причина двамата да прекарват изключително малко време заедно през 2011 г., посочва Glamour.

Изданието отбелязва, че въпреки появилите се слухове, Кейти и Ръсел няма да се развеждат, но не се позовава на официален източник.

Digital Spy посочва, че спекулациите за раздялата са тръгнали от фалшив профил в Twitter, в който се твърди, че Кейти Пери е подала документи за развод.

Впоследствие певицата отрече слуховете за раздялата със съпруга ѝ в Twitter. 

По-рано този месец изпълнителката на E.T. сподели желанието си има деца от съпруга си, но отрече да е бременна, въпреки закръгленото си коремче.

----------

*Актуализирана към 13:47 часа.

Водещи