Кейти Пери целуна моряк по време на концерт 24.04 | 07:33

Изпълнителката покани на сцената младия моряк, който с радост прие поканата ѝ за целувка

От Елена Кирилова

Раздялата с Ръсел Бранд се отрази тежко на Кейти Пери, но изглежда певицата е на път да преодолее сериозните си лични проблеми, като се утешава не с кого да е, а с феновете си.

Изпълнителката, която често виждаме в нетрадиционни костюми и роли, целуна млад моряк по време на свой концерт, съобщава DigitalSpy.co.uk.  

Шоуто се състоя във Военноморската академия в Мериленд, където Кейти се появи в специална униформа, за да бъде в тон с тематиката на мястото.

За изненада на присъстващите Пери избра един моряк от публиката и го покани при себе си на сцената. Въпреки че изпълнителката заяви, че има треска, младежът се съгласи да я целуне, което превърна концерта в сбъдната мечта за него.

20-годишният офицер Бийсли разкри, че когато чул молбата на Кейти, дори не се замислил, а реагирал незабавно.

Самата певица се пошегува, че е малко по-възрастна от новия си сценичен любим. Температурата на Пери не успя да спре младежа, който секунди по-късно дари с целувка звездата.

Двамата успяха да пресъздадат емблематичната целувка между моряк и момиче, заснета на Таймс Скуеър. По-късно певицата качи снимка от събитието в профила си в Twitter.

Най-четени