Кели Брук вече има годежен пръстен 21.04 | 19:19

Звездата се е сгодила с настоящия си приятел?

От Ивайло Коралски

Моделът и актриса Кели Брук бе заснета широко усмихната с годежен пръстен на ръката от папараци в такси, след като е посетила нощен клуб в Централен Лондон, съобщи Mirror, цитиран от БТА. 

Това даде повод да се заговори, че звездата се е сгодила с настоящия си приятел, ръгбиста Дани Сиприани.

През февруари тази година Кели Брук поднови връзката си с 25-годишния ръгбист Дани Сиприани, след като сложи край на продължилата си над две години връзка с неговия колега, ръгбиста Том Еванс, припомня The Sun. 

След раздялата си с 33-годишната Брук 27-годишният Том Еванс напусна общия им дом в Лондон и се премести в Лос Анджелис, където се надява да изгради актьорска кариера.

Кели Брук, която преди е имала връзки с актьорите Джейсън Стейтъм, Били Зейн и Матю Морисън, започна да се среща с Том Еванс през ноември 2010 г., скоро след като се раздели със Сиприани. 

През май 2011 г. красавицата изгуби бебето си - момиченце, което чакаше от Еванс. Близки до пищната 33-годишна красавица разкриха, че причината за раздялата на Брук и Еванс били именно приятелските отношения и постоянните срещи на Кели Брук с ръгбиста Дани Сиприани. 

Според източник, близък до Бук: "Дани и Кели винаги са имали специална връзка. Той я подкрепи, когато тя скъса с Том. А тя беше до него, когато кариерата му в ръгбито взе неблагоприятен обрат."

Една от причините Брук веднага да потърси бившия си след раздялата с Еванс била, че със Сиприани винаги се е чувствала защитена, а също, че двамата се забавлявали отлично заедно.

Говори се, че Кели Брук иска да създаде колкото се може 

по-бързо семейство и да си роди дете след аборта.

Агентът на Кели Брук е отказал коментар по случая.

Водещи

Най-четени