Киану Рийвс се завръща легендарно як! 26.07 | 14:50

Името на филмът е "47 РОНИНИ"

От Лазар Тодоров

"47 Ронини" е едно най-дългоочакваните заглавие за 2013 година . Филмът ще отвори врати към внушителния свят на Изтока, където шепа самураи ще се опитат да променят хода на историята.

"47 Ронини" пресъздава древна японска легенда, която ще бъде представена с внушителни 3D ефекти, а в главната роля ще е самият Киану Рийвс.

Зрелищният екшън ще накара зрителите да се почувстват като част от филма, в който миналото и настоящето се сблъскват, за да определят бъдещето на цял един народ.

След като коварен феодал убива господаря им и завладява земите им, 47 самураи без водач се отправят към отмъщението, за да върнат честта на народа си. Самураите трябва да потърсят помощта на Кай (Киану Рийвс) - мелез, който самите те са обрекли на заточение.

Всички заедно тръгват на поход, в който ще се сблъскат с митични чудовища и чудати страшилища. Кай ще се превърне в герой, вдъхновил шепа бунтовници да превземат вечността.

"47 РОНИНИ" е дело на режисьора Карл Ринч. Филмът идва на 3D у нас, когато ще бъде и световната премиера на 27 декември.

Водещи

Най-четени