Кийра Найтли отказва да е домакиня 19.09 | 10:13

Актрисата предпочита да бъде от работещите майки

От Олга Андреева

Въпреки слуховете, че Кийра Найтли се кани да си вземе сериозен творчески отпуск след като мине сватбата ѝ, самата актриса разкри, че няма никакво намерение да се превръща в домакиня и майка, която не излиза от дома си.

27-годишната актриса, чиято последна роля е на Ана Каренина, признава, че я занимават мисли за майчинството на фона на предстоящата ѝ сватба с рок музиканта Джеймс Райтън, с когото се сгодиха през май.

"Не искам да се отричам от женската си същност, но не искам да бъда и майка, която си стои у дома", заяви тя пред сп. Vogue. "От друга страна човек би трябвало да може да прави това, както и мъжете междувпрочем, без да получава подигравки", казва актрисата, макар че е убедена, че тя ще бъде от работещите майки.

Всъщност в момента Кийра повече се притеснява за други въпроси като например къде да прекара първата си Коледа като сгодена жена.

Обикновено прекарва празниците с родителите си и с брат си, но може би тази година ще предпочете Райтън и неговото семейство.

"Вече не е "аз", а това голямо "ние". Семейството ми досега включваше четирима и всичко беше много просто. Сега се разделя на различни части. Не мога да си представя как майка ми ще ни пусне", споделя Кийра.

Jenite.bg показват как изглежда Кийра в ролята на Ана Каренина и колегата и Джуд Лоу като Алексей Каренин.

Водещи