Кийт Ричардс забравил партито за рождения ден на Мик Джагър 16.07 | 08:25

От Лазар Тодоров

Кийт Ричардс много се изложил, след като проспал предварителното парти за 70-ия рожден ден на своя колега от The Rolling Stones Мик Джагър, съобщава Contactmusic.

Певецът на бандата организирал предварителен купон, за да отбележи сред приятели знаменитото събитие преди големите празненства за рождената му дата - 26 юли 1943 година. Сред присъстващите миналата събота били другите исторически членове на бандата - Рони Ууд и Чарли Уотс. Но от Ричардс нямало и помен.

Малко преди празненството Кийт решил да се отдаде на кратка дрямка в хотелската си стая. Но когато се събудил, партито със сигурност вървяло към приключване и китаристът го досрамяло да се появи на него с такова голямо закъснение, допълва БТА.

Сайтът отбелязва, че независимо от факта, че общата възраст на The Rolling Stones възлиза на цели 277 години, членовете й нямат никакво намерение да намалят темпото. Mузикантите възнамерявали да стават още по-добри в това, което правят.

"Знаем, че ни бива и изпитваме щурото желание да се усъвършенстваме", беше заявил преди време Ричардс. "В групи като нашата с такава дълга история не всеки се обича с останалите. Но музиката е тази, която ни сплотява. Тя премахва всички препятствия по пътя ни!"

Водещи

Най-четени