Ким Кардашиян издаде пола на второто си дете 22.06 | 13:00

Момченце е потомъкът на звездното семейство

От Йоанна Димитрова

Ким Кардашиян потвърди, че ще има момченце. В чест на Деня на бащата, 34-годишната красавица потвърди слуховете, че тя и Кание Уест имат син.

"Ти си толкова добър татко, че нашето момченце ще е най-щастливото на света!", публикува гордата майка в Twitter в неделя.

1523880

Ким разкри вълнуващи новини точно след споделянето на снимка на Норт, четейки книга в скута на Кание заедно с думите: "Скъпоценни моменти като този са незабравими!".
1523879
Малко по-рано Ким написа: "Аз съм толкова щастлива да се омъжа за човек, който е толкова влюбен в дъщеря си и тяхната връзка е толкова силна! Благодаря ти затова, че си такъв добър баща! Ние те обичаме и те ценим много! Благословени сме, че те имаме!".
Мината седмица се носеха слухове, че Кардашиян и рапърът очакват син, но Ким побърза да отговори на твърденията.
"Толкова много се изприказва за детето ни. Ще имаме близнаци близнаци, не е мое дете, но все още не сме казали на никого пола на нашето бебе!" написа тя, като добави: "Нищо не се потвърждава, ако не го чуете от мен!".
1523878
Това е вълнуващ момент за двойката, която отпразнува първата си годишнина от сватбата миналия месец и направи купон за Норт, за да отпразнуват втория й рожден ден в Дисниленд.
Вижте появата на Ким в черна, прилепнала рокля, която очертава коремчето й:

Водещи

Най-четени