Ким Кардашиян на противозачатъчни от 7-ми клас 19.06 | 12:03

Майка ѝ я посъветвала, тъй като искала да прави секс с приятеля си

От Олга Андреева

Американската риалити звезда Ким Кардашиян, станала по-известна с продължилия си 72 дни брак с Крис Хъмфрис, разкри, че още от 14-годишна е започнала да взима противозачатъчни.

Тя сподели личната информация с телевизионната водеща Опра Уинфри, която изрази учудването си с лаконично "Оу".

Ким обясни, че е взела решението, тъй като е искала да прави секс с приятеля си от две години. "Когато поисках да правя секс за първи път бяха почти на 15. Тогава майка ми каза: "Ок, тогава ще те сложим на противозачатъчни". Беше много открита и честна с мен".

На въпрос на Опра относно прословутия секс запис с нея, тъмнокосата хубавица заяви: "Виж, това беше начинът по който бях представена на света. Беше негативно, така че ми стана ясно, че ще трябва да се постарая десет пъти повече, за да покажа на хората каква съм всъщност."

Кардашиян отрече краткотрайният ѝ брак с Хъмфрис да е бил фиктивен и призна, че все още пази кътче в сърцето си за баскетболния играч, посочва сп. Glamour.

"Бях влюбена и исках живота, който винаги съм си представяла в мечтите си".

Напоследък риалити звездата се свързва с Кание Уест, който преди дни постна в Twitter снимка на гола жена в гръб, която подозрително прилича на Ким.

Водещи

Най-четени