Ким Кардашиян се вдъхнови от Елизабет Тейлър 10.02 | 15:49

Позира като Клеопатра за мартенския брой на Harper's Bazaar

От Олга Андреева

Ким Кардашиян позира за втори път за корицата на списание Harper's Bazaar. Миналата година тя напълно се разголи за снимките, при това без каквато и да е била дигитална обработка на кадрите, поне по думите й. 

Тазгодишната фотосесия за мартенския брой е вдъхновена от знаменитата роля на Елизабет Тейлър като Клеопатра в продукцията за митичната владетелка на Египет от 1963 г. 

Специално за новия брой на списанието Ким се среща със своя идол, за да я попита за славата, успеха, мъжете и диамантите.

На въпроса на Ким "Ти си моят идол, но изоставам с шестима съпрузи и няколко големи бижута. Какво на направя?", актрисата, удостоена с Орден на британската империя, отговаря:

"Никога не съм искала да имам лъскави бижута или много съпрузи. За мен животът се стече, както за всички останали. Истинска късметлийка съм, че почувствах голямата любов и че съм временен собственик на няколко невероятно красиви бижута.

Никога не съм се усещала по-жива от моментите, в които съм гледала представлението на някой голям артист или когато съм виждала радостта в очите на децата ми, никога не съм се чувствала по-богата, както когато дарих голяма сума за борбата със СПИН.

Следвай страстта си, следвай сърцето си и нещата ще се случат от самосебе си".