Киното дръпна децата на Джоли и Майкъл Джексън 22.08 | 17:05

4-годишната Вив ще играе дъщеря на майка си и на екрана

От Олга Андреева

Крушата не пада по-далеч от дървото – щерката на Анджелина Джоли може да е само на четири годинки, но киното вече я зове.

Малката Вивиен ще участва в първия си филм и то заедно с майка си, съобщи в. Huffington Post.

Русокоската няма да бъде твърде затруднена - ще ѝ се наложи да изиграе екранната дъщеря на Джоли, която в "Maleficent" влиза в ролята на вещицата.

В новата екранна адаптация бъдещата съпруга на Брад Пит играе вечния враг на спящата красавица. Информациите сочат, че тя е положила сериозни усилия да убеди продуцентите да вземат и дъщеря ѝ.

"Анджи реши, че би било много забавно за нея и Вив да играят заедно, а и Вив е толкова естествена. Сега останалите деца само врънкат Анджи и Брад да им намерят и на тях роли в киното", коментира източник пред в. Sun.

Междувременно се появи информация и, че други звездни деца ще направят първи стъпки в киното.

Трите деца на Майкъл Джексън - Принс, Парис и Бланкет - ще озвучат азиатска анимация. Никой не се съмнява, че тримата искат да последват стъпките на баща си в шоубизнеса, коментира Sun.

"Парис няма гласовите данни на баща си, но вече се пробва с актьорски задачи. Ако се справи добре с озвучаването, това със сигурност ще ѝ донесе по-добри роли в киното", посочва източник пред вестника.

 

Водещи

Най-четени