Киркоров и Яблокова се споразумяха за побоя 16.12 | 15:18

След дълги преговори са постигнали извънсъдебно споразумение

От Олга Андреева

Филип Киркоров и Марина Яблокова са постигнали извънсъдебно споразумение. Това стана преди днес да започне изслушването по делото срещу певеца, заведено от телевизионната режисьорка, съобщи ИТАР-ТАСС.

Преговорите са били продължителни и трудни и са приключили в 3.00 часа през нощта. Условията на споразумението са поверителни и не се съобщават.

Марина Яблокова твърдеше, че Филип Киркоров я е нападнал на репетицията за церемонията по връчването на наградите "Златен грамофон", след като се изнервил на проблем с осветлението.

Според медицинската справка 29-годишната Яблокова е пострадала сериозно – освен натъртвания и кръвоизливи, има и увреждания на гръбначния стълб.

Самият Киркоров първоначално отрече вината си. След това каза, че е болен и се нуждае от лечение, заради което посети психиатрия, но резултатите отхвърлиха версията за психично заболяване.

По-късно в."Московский комсомолец" разпространи съобщението, че преди няколко дни е открит любителски видеозапис на скандала, от който става ясно, че твърденията на Яблокова се неверни и, че Киркоров въобще не й е посягал.

Сензационният видеозапис не е показван, а според адвоката на режисьорката той или не съществува, или става дума за монтаж и провокация.

Водещи

Най-четени